Din integritet är viktig för oss!

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Därför vill vi berätta att vi anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya och skärpta dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla i hela EU den 25 maj. 

I vår uppdaterade integritetspolicy, ser du tydligt vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det, samt hur de används, sparas och skyddas.

De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv eller din arbetsgivare uppger till oss (som namn, e-post etc.)  

Vi använder dina personuppgifter, i första hand för att kunna fullfölja vårt avtal med din arbetsgivare eller ditt företag, men även för att skicka information och marknadsföringsmaterial så som erbjudanden och nyhetsbrev. Men, vi delar inte dina personuppgifter med andra än inom vår egen koncern, Techstep. De stannar hos oss, utom när vi har avtal med en tredje part som upprätthåller samma skyddsnivå som vi. Exempel på sådan part kan vara en underleverantör vars tjänster är nödvändiga för att vi ska kunna fullfölja våra plikter enligt lag och avtal. 

Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i våra register, att få dem rättade eller raderade och du kan säga nej till marknadskommunikation från oss. Är din arbetsgivare kund hos oss vänder du dig i första hand till dem om du vill begära ut ett registerutdrag.

Vill du bli raderad från vår marknadskommunikation så kan du kontakta oss direkt via support@bke.se

 

PUBA

Vill ni signera ett personuppgiftsbiträdesavtal med oss?

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi med ett avtal för digital signering.