Vad tycker våra kunder om oss?

”Med BKE:s helhetslösning hanterar vi både växelfunktioner och leasing av mobiltelefoner på ett proffsigt, effektivt och smidigt sätt.”

Helena Eriksson, HR-direktör, Löfbergs Lila
”Vi är jättenöjda att ha BKE som leverantörer gällande telefoni. De har snabba leveranser, det är smidigt att beställa och väldigt professionella att jobba med.”

Tommy Henricson, Beställare, Enköping Kommun
”Med BKE som leverantör har vi fått ett personligt engagemang i både projekt och drift som få tjänsteleverantörer matchar.”

Bernt Gustavsson – Chef Marknadskommunikation BBGRUPPEN
”Med en operatörsoberoende leverantör av telefonilösningar har våra upphandlingar blivit betydligt smidigare. Att BKE dessutom är grymma på hårdvara och support gör att valet blir lätt.”

Joakim Wiren, VD, Wirens Åkeri
”Vi valde BKE Telecom för bra service och nära till support som kan ställa upp när som helst. Uno är en bra produkt som har fungerat utmärkt.”

Ingrid Sonnelid, VD, Sonnelids möbler
”När det var dags att förnya vårt telefonsystem kom vi i kontakt med BKE Telecom som erbjöd oss Uno Telefoni som växellösning. Med Uno Telefoni fick vi stor flexibilitet och god översikt med ett för övrigt lätthanterligt gränssnitt. Om man behöver support så är BKE Telecom ett föredöme där inga av våra frågor blir obesvarade. När vi nyligen tog vi ett beslut att även införskaffa en video konferensanläggning föll vårt val återigen på BKE Telecom. Efter många utvärderingar av otroligt dyra anläggningar så presenterade BKE Telecom den givna lösningen. UNO Video! Helt utan dyra abonnemang och integrerad med vår Uno växel så använder vi idag UNO Video för alla våra interna möten med kollegor på andra orter.”

Peter Hammarström, Berlex AB
”Sen vi fick kontakt med BKE och Patrik Holgersson så har vi nått en helt ny nivå med telefonin på företaget. Att ha en samarbetspartner som direkt förstår vårt behov och har lösningar är helt underbart, ta som ex. växelösningen med UNO.”

Gert Almén VD / Ägare Triton Valsteknik AB
”BKE Telecom har på ett mycket proffsigt sätt guidat oss till rätt val av telefonväxellösning för vårt företag. Valet föll på UNO Telefoni som är enkel att hantera och motsvarade den kravbild vi hade ställt upp. BKE Telecom har varit lyhörda för våra behov och erbjuder en support i världsklass. Något som är mycket viktigt för oss i Bacill.”

Lars Berg, VD Bacill
”Vi värdesätter en enkel och tydlig lösning för våra anställda. BKE ser till att vi får hjälp med alla frågor kring växel, telefoner och abonnemang. En kontaktyta som ger snabb support. Det blir en enklare vardag för oss. Sen är de trevliga också! ”

Håkan Lindh, Team leader, Wint
”Vi använder BKE Telecom som en totalleverantör på telefoni för vår verksamhet i Norge och Sverige och det fungerar utmärkt. Lösningarna vi har gör så vi kan arbeta tillsammans oavsett vart i Norden vi är och det har varit en bidragande faktor till vår expansion.”

Tommy Wålberg Ägare Ekonomernas hus
”Vi har provat olika varianter på telefonväxlar genom åren. Kan med lätthet säga att UNO är en och svårslagen och mycket lättanvänd växellösning på alla plan. Svara eller ring på det sätt som passar bäst för stunden.”

Tomas Eriksson, Flexopartner
”Vi på 2c8 har haft Uno nu i snart 2 år och vi gillar Uno eftersom det är ett kraftfullt verktyg med ett enkelt och smidigt användargränssnitt. Med Uno kan vi genom integration med våra egna system få upp den information vi vill ha i realtid vid inkommande samtal. BKEs support ställer alltid upp snabbt för hjälp med konfiguration eller abonnemangsfrågor. Deras kundbemötande är dessutom exemplariskt, vilket är något jag värdesätter högt då jag själv jobbar med support.”

Fredrik Strandberg, Supportansvarig, 2conciliate Business Solutions AB
”UNO har hjälpt oss till en snabbare intern kommunikation vilket har gett oss en större möjlighet att utveckla en bättre service och enkelhet mot våra kunder. Vi valde UNO på grund av närheten till kontakt med support och en lättvindig kontakt med vår säljare.”

Mathias Nygren, VD, CG Kull
”Vi valde BKE för att de hade en totallösning som passade oss. En god relation till vår personliga kontaktperson och den geografiska närheten var också starkt avgörande faktorer.”

Ulrika Johansson, Dynasafe
”Vi är sen några år tillbaka nöjda kunder hos BKE. UNO är både enkelt och smidigt att använda och det har för oss inneburit ökad rörelsefrihet och ökad tillgänglighet. Vi är mycket nöjda med den support vi får från vår personliga kontakt och resten av gänget hos BKE.”

Eric Andersson, Produktionsansvarig, Janssons Lokalservice AB
”Efter lång tid med bristande framkomlighet på våra telefoner, har vi nu bytt telefonsystem till Uno. Uno passar oss mycket bra och är användarvänligt. Vi fick på köpet ny support Genom BKE Telekom och upplever att vi fått ett mervärde i detta. Det är mycket bra att ha en support som rådgör när det gäller storlek och kostnad på de telefonabonnemang som avtalas. Vi är mycket nöjda med Uno och BKE, även våra kunder är nöjda och upplever att vi är tillgängliga på ett helt annat sätt än tidigare.”

Tomas Örtengren, Inköp/Ekonomi, Färg-In AB

Kontakta oss

Du måste bekräfta att du inte är en robot.
Bekräftelsen att du inte är en robot gick inte igenom. Vänligen prova igen.