Integrationstjänster.

Koppla ihop dina övriga system med Uno för ännu större affärsnytta.

Det blir alltmer populärt att integrera med övriga interna system såsom CRM, ekonomi, ärendehantering, contact center, databaser, webbplatser, video och svarsservice m.m.

Fördelarna är lika många som unika men handlar oftast om att snabba upp processer genom att t.ex. kunna klicka på ett tel.nr på webben eller i ett kundkort och automatiskt starta Uno mjuk, eller höja servicenivån genom att samla data från flera system lättöverskådligt och automatiskt. Vi arbetar hela tiden med att utveckla fler samarbeten och paketera fler färdiga kopplingar till populära leverantörer.

Hitta.se logo

Gör en automatisk sökning på hitta.se när ett samtal kommer in och öppna upp sökresultatet direkt på din skärm så slipper du fundera på vem det är som ringer.

Upsales logo

Gör en automatisk sökning i Upsales när ett samtal kommer in och öppna upp kundkortet. Du hittar rätt kundkort och slipper att hoppa mellan olika fönster/system.

Kalix tele24 logo

Sveriges mest populära svarsservice, Kalix Tele24, sitter lika integrerad i växeln som ni själva. Använd det som ett skyddsnät för de samtal ni inte hinner med eller som er egna telefonist.

Zendesk logo

Gör en automatisk sökning bland ärenden i Zendesks internetbaserade kundtjänst- och ärendehanteringsprogram. Visa historiken för att ge en ökad service eller varför inte presentera livestatistik på hur bra ni ligger till just nu.